VEERKRACHT®: Persoonlijke en digitale vaardigheden bieden toekomstperspectief

apr 25
Nieuws

VEERKRACHT® is een initiatief en samenwerking van Burogrijs en InAspire. Beide organisaties zijn jarenlang actief op gebied van trainingen.

In 2016 zijn zij een samenwerking gestart met als doel om de kennis en expertise te bundelen om tot een uniek programma te komen dat mensen in staat stelt hun toekomst in eigen hand te houden, door het trainen op gebied van persoonlijke en digitale vaardigheden.

Dit vanuit de wetenschap dat mensen die niet meegaan in de ontwikkelingen van de (werk)omgeving, op achterstand komen in de arbeidsmarkt.

Burogrijs geeft kleur aan persoonlijk ondernemerschap

Burogrijs stimuleert persoonlijk ondernemerschap bij jou als medewerker, manager of ondernemer. Zodat je in staat bent de regie over je eigen loopbaan of onderneming te krijgen en te houden.

Door de inzet van jouw persoonlijke kleur en kracht creëer je meerwaarde voor organisaties en klanten.

Maar om in beweging te komen moet je weten wat je drijft en tegenhoudt. In deze ruimte helpen wij je met verschillende maatwerkprogramma’s, de juiste richting te kiezen. Jouw richting.

InAspire geeft inhoud aan digitale vaardigheden

InAspire staat voor groei en ontwikkeling van organisaties en mensen op digitaal gebied. Wij werken graag met en voor organisaties die willen groeien en mensen die zich blijvend willen ontwikkelen.

Ieder mens heeft talenten en wij helpen graag die te ontwikkelen en zo groei voor individu en organisatie te realiseren.

InAspire is een professionele advies- en opleidingsorganisatie met ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van opleidingen.

Resultaat en kwaliteit zijn voor ons belangrijk, maar nog meer dan dat willen we trots zijn op wat we doen en onze klanten inspireren gestelde doelen te bereiken.

Meer weten over 21e eeuwse vaardigheden en wat dit betekent voor jou of je organisatie? Mail of bel ons gerust. Wij komen graag kennis maken en kennis delen.