PDV Toetsing

Toetsing en certificering

Het trainingsprogramma VEERKRACHT® wordt afgesloten met een schriftelijke (digitale) toets en een praktijkopdracht. Succesvol afsluiten van deze opdrachten geeft recht op het PDV-certificaat, het certificaat dat bewijst dat dat je in staat bent persoonlijke en digitale vaardigheden in te zetten voor de uitdagingen waar je als medewerker of manager voor komt te staan in je organisatie.

Meer over het PDV certificaat >>

Persoonlijke en digitale vaardigheden

Het PDV certificaat biedt mensen de kans hun benodigde persoonlijke en digitale beroepsvaardigheden bij te brengen. Met dit 'digiproof'-certificaat kunnen ze aantonen genoeg kennis te hebben om zelfstandig problemen op te lossen die met het dagelijkse gebruik van digitale toepassingen te maken hebben, gebaseerd op de persoonlijke vaardigheden m.b.t. het omgaan met deze digitale media.

In opdracht van ECP is er eerder een standaard voor digitale vaardigheden ontwikkeld; het e-Userskills Certificaat. Het resultaat van dit project is een beschrijving van de basisvaardigheden die iedere schoolverlater en werknemer nodig heeft om te kunnen functioneren in de digitale samenleving. Deze standaard ligt ten grondslag aan het PDV certificaat

Meer weten over 21e eeuwse vaardigheden en wat dit betekent voor jou of je organisatie? Mail of bel ons gerust. Wij komen graag kennis maken en kennis delen.