Trainers

Gespecialiseerde trainers met veel ervaring

Ron Creutzburg

Trainer, projectleider en adviseur

Ron Creutzburg heeft jarenlange ervaring als trainer en projectleider. Hij verzorgt en ontwikkelt al vanaf de jaren 80 niet alleen trainingen ICT gebruik (Boston College), maar ook training verkoop en websiteontwikkeling. Ook is hij actief in de creatieve hoek met het geven van dans- en gitaarlessen en basketbaltrainingen. In opdracht van Edukans gaf hij trainingen Applicatie- en webontwikkeling in Afrika. Als partner van InAspire verzorgt Ron trainingen digitale vaardigheden en websiteontwikkeling.

Kennis en ervaring

Ron heeft jarenlang als ondernemer in de ICT sector gewerkt. Na de verkoop van zijn automatiseringsbedrijf werd hij adviseur voor de sector ICT bij het kenniscentrum voor beroepsonderwijs en bedrijfsleven voor de ICT-sector. In deze functie heeft hij ruime ervaring opgedaan met het onderzoek naar ontwikkelingen in de ICT beroepen, het ontwikkelen van ICT opleidingen en examens. Als projectleider ontwikkelde en verzorgde hij Masterclasses en de Deskundigheidsbevorderingstrajecten voor ICT docenten en is hij jarenlang wedstrijdleider, inhoudelijk expert en organisator van de nationale en internationale beroepenwedstrijden voor ICT (Skills). In de tijd die over is ontwikkelt Ron CMS websites in Joomla, Drupal en WordPress.

Meer informatie op de website van InAspire of op LinkedIn.


Ton van Kattenbroek

Communicatieadviseur, trainer en coach

Ton van Kattenbroek is ondernemer en als communicatieadviseur, trainer en coach werkzaam in zijn bedrijf Commotion. Hij is gespecialiseerd in het concretiseren van de identiteit van mens en organisatie, waarbij de creatieve vertaalslag naar imago en presentatie centraal staat. Ton is een positief, integer en creatief persoon die in staat is om in korte tijd kansen en uitdagingen in beeld te brengen, verbindingen te leggen met kansen in de omgeving om zo op een praktische manier, effectieve oplossingen te realiseren. ‘Om mensen in beweging te krijgen, moet je weten wat hen drijft en tegenhoudt.’ Vanuit dit perspectief helpt hij op een praktische manier de beweging te creëren die nodig is om verandering te realiseren.

Kennis en ervaring

Als ondernemer is Ton 20 jaar actief met zijn communicatiebureau. Met ervaring als communicatie-adviseur, trainer en als ondernemer kent hij de dagelijkse praktijk van het persoonlijk ondernemer-schap. Naast zijn opleidingen in marketing, communicatie en ondernemerschap, heeft Ton zelf aan diverse trainings- en coachingprogramma’s deelgenomen om ook aan zijn eigen persoonlijke ontwikkeling te werken. Inmiddels is Ton ook actief als ondernemerscoach en geeft hij trainingen op gebied van identiteit, communicatie en creativiteit. Daarnaast is Ton licentiepartner van Energy Drives, de drijfverenscan en coachmethode op gebied van persoonlijke ontwikkeling, team- en organisatieontwikkeling.

Meer informatie op de website van Burogrijs of op LinkedIn.


Jan Langedijk

Jan Langedijk

Register Loopbaanprofessional, trainer en coach

Jan Langedijk is ruim 30 jaar werkzaam geweest in de ICT sector, in eerste instantie als technisch consultant later in leidinggevende functies. In die rol werd hem duidelijk dat het samenwerken met en begeleiden van mensen hem meer energie gaf dan in zijn eentje technische problemen op te lossen. Hij raakte gefascineerd door de manier waarop organisaties werken. Maar ook hoe mensen (inclusief hijzelf) in elkaar zitten. Waarom doen ze wat ze doen? Waarom werkt de ene stijl van leidinggeven wel en de andere niet? Waardoor raken mensen bevlogen? Allemaal vragen die er toe hebben geleid om een carrièreswitch te maken.

Kennis en ervaring

Vanaf 2007 heeft hij zich gespecialiseerd in het begeleiden van medewerkers in hun loopbaan en organisaties bij de invoering van talent gedreven ondernemen. De cultuur van de organisatie en de waarden en normen van de individuele medewerkers zijn een belangrijk aandachtspunt voor hem. Jan is Register Loopbaanprofessional en internationaal gecertificeerd NLP trainer. Vanuit zijn eigen praktijk Richtinggevers begeleidt hij sinds 2010 mensen bij het in handen nemen van hun eigen leven en loopbaan. Hij help (IT-)professionals zich verder te ontwikkelen zodat ze weer plezier in hun werk krijgen, nieuwe vaardigheden leren of werk vinden dat beter bij ze past. Als ondernemerscoach leert hij (startende) ondernemers hoe ze vanuit hun kern, hun drijfveren en talenten, de basis kunnen leggen voor een succesvolle onderneming. Jan is iemand die goed kan analyseren en structureren. Hij dringt snel door tot de kern en legt zo nodig de vinger op de zere plek. Zijn persoonlijke drijfveer is mensen bewust maken van de keus om het leven te leiden vanuit hun eigen autonomie, in verbinding met de wereld om hen heen.

Meer informatie op de website van Burogrijs of op LinkedIn


Jeroen Mulder

Jan Langedijk

Project- en procesmanager, praktijktrainer

Jeroen Mulder heeft jaren in de ICT sector gewerkt, waarbij hij in de rol van praktijkopleider volop betrokken was bij het opleiden van ICT professionals. Hierna maakte hij de overstap naar het mbo onderwijs als adviseur voor de sector ICT bij het kenniscentrum voor beroepsonderwijs en bedrijfsleven voor de ICT-sector. Vervolgens heeft hij zich ontwikkeld tot een ervaren manager met eindverantwoordelijkheid voor beleid, financiën, personeel en organisatie. Enkele jaren geleden maakte hij de overstap naar het ondernemerschap en heeft samen met partners InAspire opgericht.

Kennis en ervaring

Jeroen is een ervaren en betrokken project- en procesmanager en verzorgt daarnaast bij InAspire onder andere trainingen digitale vaardigheden voor docenten in het mbo. Het ontwikkelen van mensen en organisaties is steeds de drijfveer in zijn loopbaan geweest. Binnen het beroepsonderwijs heeft hij ruime ervaring opgedaan met het onderzoeken en analyseren van ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en in beroepen en het ontwikkelen van opleidingen en examens. Jeroen is een serieus en positief ingesteld persoon, houdt van humor en bezit veel doorzettingsvermogen.

Meer informatie op de website van InAspire of op LinkedIn.

Meer weten over 21e eeuwse vaardigheden en wat dit betekent voor jou of je organisatie? Mail of bel ons gerust. Wij komen graag kennis maken en kennis delen.